OM OSS

Stort sett hver eneste dag hele året i gjennom er det eventer med flere av våre profiler over hele landet, dette være seg en konsert, et tv program, et idrettsarrangement eller rett og slett bare streaming av musikk.
Motormouth AS skal være rådgivende og bistå våre profiler i alle aspekter av deres karieere. Forhandlinger, hjemmesider, PR, internasjonalisering, regnskap og bookinger. Dette er omfattende og derfor representerer vi et få tall av de beste artistene i Norge. Vi tror på langsiktig verdibygging for våre profiler. Det betyr at vi er unike i å tilby tettere bånd mellom oss og profilen. Intigritet, flekibilitet, fokus og transperant er nøkkelord vi arbeider etter.
I tillegg til å representere etablerte profiler , satser vi mye på å finne og utvikle profiler for fremtiden.
Vi hjelper også våre kunder med å legge opp stategi i forhold til media. Er dette et arrangement som man vil ha omtale på på, utvikler vi ulike strategier for å nå ulike norske kanaler. Vi hjelper også gjerne med å kommunisere arrangemantet og har ulike måter å kommuinisere dette internt i bedriften i forhold til arrangementets størrelse. Det er mye bygging av bedriftskultur i historiefortelling og vi hjelper gjerne til å finne måter å kommunisere nettopp din bedrift unike historie.
Vi kjenner til de fleste utfordringene, og gjør alltid vårt beste for at alle skal kunne trives med de avtalene vi inngår.
Motormouth er mennesker som vil utrette noe med sine prosjekter. Alle ansatte har entusiasme, mot og kunnskap til å skape verdier for våre profiler. Vi er ambisiøse, lekne, ydmyke og pålitlige.

 

Share via: